BRÖLLOPSFOTOGRAF, JÖNKÖPING - HELA SVERIGE

ALL ABOUT

YOUR STORY.

the feelings. the details. the people. your day. your love. YOU

SARA FLYCKT

Jag bor i Habo strax utanför Jönköping, men reser över hela Sverige (och destination) för att föreviga vackra bröllopsdagar. Vill du lära känna mig mer? Läs mer om mig här nedan!

KÄRLEKSHISTORIER

GENUINT, ÄKTA & FULLT AV KÄNSLOR

FINA ORD

Therese & Johannes, Augusti 2023

Sara har gjort en helt fantastisk insats som fotograf vid vårt bröllop!!! Hon är oerhört professionell, lätt att samarbeta med och vi är fantastiskt nöjda med hennes bilder! Sedan vi bokade Sara som fotograf för vårt bröllop har hon hållit kontinuerlig kontakt för att stämma av läget och alltid svarat snabbt när vi ställt frågor. Hon har varit oerhört engagerad, peppande och duktig på att strukturerat fånga upp våra förväntningar om fotograferingen. Hon hade stenkoll på läget så att vi kunde ha fullt fokus på att njuta under bröllopsdagen. En mer strukturerad och noggrann fotograf är nog svår att hitta! Vi är egentligen inte så bekväma framför kameran men Sara var oerhört duktig på att skapa en avslappnad stämning i samband med fotandet. Hon var också väldigt observant och duktig på att fånga minnesvärda och känslosamma ögonblicksbilder. Vi kan varmt rekommendera att anlita Sara som fotograf, hon är fantastisk!!!

HUR GÅR DET TILL?

01 /
FÖRFRÅGAN

Jag är så nyfiken på er och er dag och vill veta allt! Hur träffades ni? Och vad tänker ni för stil och känsla under er dag? Vad har ni för förväntningar av bilderna? Allt sånt vill jag jättegärna veta redan nu! Längst ner på den här sidan hittar ni mitt formulär, fyll i det så pratar vi vidare och hittar ett upplägg som passar just er och er dag! Och självklart är inte förfrågan bindande. 

02 /
MÖTE

För mig är relationer allt, och därför har jag alltid ett möte med mina brudpar innan bokning så att vi får lära känna varandra och det känns helt tryggt och bra för oss båda. Antingen ses vi över en fika eller över zoom. Detta är det perfekta tillfället för oss att lära känna varandra bättre och jag vill så gärna veta mer om vilka ni är. Vad ni har för intressen, vem som friade, och såklart vad ni drömmer och planerar för er dag. Här har jag även tid att berätta mer om hur jag brukar jobba, gå igenom avtalet och svara på funderingar och frågor som ni har. Vill ni bolla tankar och idéer, eller ha tips? Då är det perfekt att göra det här! 

03 /
BOKNING

Känns allting bra efter mötet och ni vill boka mig skickar jag över bokningsfakturan på 40% av totalsumman av det paket ni valt, samt avtalet. När avtalet är signerat av er båda och bokningsavgiften är betalt är datumet helt reserverat för er, och vi kan tillsammans längta efter er stora dag! Vill ni bollar idéer och upplägg finns jag där för er! Och ni får även ta del av min bröllopsguide som är fullproppad med massa tips och inspiration! Inför er bröllopsdag har vi även minst ett bröllopsmöte där vi går igenom allt inför er dag, så att ni ska känna er helt trygga. 

04 /
BRÖLLOPSDAG

Under er bröllopsdag är jag med och förevigar alla de små och stora stunderna. Detaljerna, människorna och känslorna. Allt det där som gör er dag till just er dag, och hjälper er att minnas den precis så som den är. Fylld med pirr, glädje, tårar, skratt och allt där emellan. Vissa stunder är jag med er och styr vad ni ska göra, som under porträtten, medans andra stunder smyger jag runt med kamera i högsta hugg och dokumenterar det som händer utan att ni knappt märker att jag är där. Allt för att skapa berättelsen om er dag, och skapa den röda tråden och ett kreativt och brett bröllopsgalleri för er. 

Inom fem dagar efter ert bröllop får ni en länk till ett online-galleri med en så kallad tjuvkik, med några utvalda bilder från er dag som fått en snabbare redigering. Detta för att ni enkelt ska kunna dela några bilder med era nära och kära, stilla nyfikenheten lite och kanske dela med er av någon bild på sociala medier. Inom 120 dagar, men oftast snabbare, får ni sedan alla era bilder från er dag, omsorgsfullt redigerade i enhetlig stil. 

BRÖLLOPSPAKET

I ALLA PAKET INGÅR:

BRÖLLOPSPLANERING

Under hela bröllopsplanerningen finns jag här för er med peppning, support och hjälper er bolla idéer. Jag har erfarenhet av nästan 50 bröllop, och hjälper er mer än gärna forma er drömdag! När ni bokar mig som er bröllopsfotograf får ni också ta del av min bröllopsguide. Detta är en guide fullproppad med massor av tips, tankar och inspiration: allt för att ni ska få en så bra dag som möjligt och så bra bilder som möjligt!

PERSONLIGT & MÖTEN

Jag lägger ner väldigt mycket tid och kärlek i varje bröllop som jag fotar, och det är ofta ett väldigt omfattande jobb – både inför, under och efter er bröllopsdag. Därför är det viktigt för mig att få lära känna er, så att jag kan återberätta er dag på absolut bästa sätt och att ni ska känna er helt trygga. Detta gör också att ni kan slappna av och njuta fullt ut på er bröllopsdag! 

Förutom vårt lära-känna-möte har vi därför ett bröllopsmöte där vi går igenom hela er bröllopsdag. Inför mötet får ni ta del av mitt bröllopsplanerings-dokument, som är fullt med frågor för att jag ska veta just hur er dag ser ut och vad som är viktigt för er. Denna är också perfekt för er själva för att ni ska tänka igenom er dag och hur ni vill ha den. Under mötet går vi sedan igenom allt tillsammans och jag hjälper er forma er dag precis så som ni vill ha den! Här brukar jag även hjälpa mina brudpar att tänka på de små sakerna och göra tidsplanering så att ni hinner med det ni tycker är viktigast.

RESOR & BOENDE

Jag bor strax utanför Jönköping, men älskar att se nya platser och fotar bröllop i hela Sverige. För att göra det enkelt för er så ingår alltid resor och boende i mina paket, så detta är inget ni behöver tänka på!

UTRUSTNING

Jag har alltid med mig två kameror till mina bröllop och alla bilder sparas på två minneskort som en extra säkerhet ifall tekniken skulle krångla. Jag brukar variera att ta bilder med mina 3 olika objektiv för att få lite olika känsla i bilderna och variera mellan 35mm, 50mm och ett zoom-objektiv på 70-180mm. Under er bröllopsdag utgår jag alltid från det naturliga ljuset och de miljöer som finns där ni gifter er, men under senare delar av dagen när de naturliga ljuset inte räcker till kompletterar jag med att använda blixt.

ERT BRÖLLOP

Under er bröllopsdag fotar jag på ett dokumentärt sätt, så kallat storytelling, som fångar er dag precis så som den är med stort fokus på både de stora och små stunderna, människorna och detaljer. Jag försöker alltid fånga en stor variation i vinklar och är alltid på tårna för att fånga de små stunderna som händer under er dag. Er bröllopsdag är en av de absolut dagarna, men går också otroligt snabbt, och därför är det guld att få så många delar av dagen dokumenterat och sparat så att ni om och om igen kan återuppleva den! För att få en stor variation i era bilder, föreviga alla viktiga moment och få en omfattande spegling av er bröllopsdag rekommenderar jag att ni har med mig från morgon till sen kväll (något av mina större paket). 

Förutom att föreviga alla moment under er bröllopsdag kommer jag hjälpa er att slappna av, locka fram skratt och påminna er om att NJUTA. Jag gör allt det där lilla extra för att ni ska få en så bra dag som möjligt; har med extra skoskavstejp, springer och hämtar vatten, har koll på tiden och liknande, allt för att ni ska kunna njuta så mycket som möjligt av er bröllopsdag!

OMSORGSFULL REDIGERING

Efter er bröllopsdag väljer jag omsorgsfullt ut era bilder där varje bild har ett värde och ger en bild av hela er dag. När ert urval är gjort lägger jag sedan ner mycket tid för att ge varje bild en noggrann redigering med min redigeringsstil. För mig är det viktigt att hela ert bröllopsalbum har en enhetlig och välarbetad känsla, samtidigt som de självklart är anpassade efter dagens olika delar, miljöer och ljussituationer.

BILDLEVERANS

När alla era bilder är redigerade får ni dem skickade till er i ett personligt online-galleri. Här kan ni enkelt ladda ner era bilder och visa dem för era nära och kära! Alla bilder levereras i både högupplöst (för print) och skärmupplöst (för mobil/dator), med min redigering. Störst del av albumet har färg, men jag brukar även inkludera några bilder i svart-vitt. 

Inom fem dagar från ert bröllop får ni också ta del av en tjuvkik. Detta är perfekt för att stilla den första nyfikenheten och kunna dela några första bilder.

TIDIGARE BRUDPAR

SOFIE & HENRIK, JUNI 2023

Alltså Sara! Vi är HELT mållösa! Herregud vilka bilder!!! Du anar inte hur otroligt tacksamma vi är för att du var med oss under dagen! Vi visste ju redan att du var en fantastisk fotograf men att du var en lika fantastisk person det kunde vi inte veta tidigare! Du gjorde verkligen oss så lugna och var så proffsig. Vi kunde verkligen släppa allt eftersom vi var så trygga med att du ordnade allting. Så många har sagt hur fantastisk de tyckte du var, varm, trevlig och otroligt proffsig! Så världens största tack till dig för att du gjorde vårt bröllop oförglömligt! Vi var hos mina föräldrar igår och tittade tillsammans med dem och de sa också flera gånger hur bra bilderna var! Du har fångat alla känslor och stämningen under dagen helt klockrent!! Kan inte tänka oss en bättre fotograf och vi kan inte tänka oss något finare än dessa bilder för att bevara våra minnen!Världens STÖRSTA tack! Detta är obeskrivligt!

CLAUDIA & HUGO, JULI 2023

Men WOOOOOOOW!!!! SARA!!!! Skojar duuuu!!!?Dom är helt maaaaagiska VA!! Vet knappt vad jag ska säga. Har sagt ”wow va fin! ” till precis varenda bild. Det här var alltså skyhögt över förväntan! Blev helt varm i hjärtat!!

 

ER DAG.

ERA MINNEN.

Bilderna hjälper er att minnas varje liten stund och känsla från er dag.

Varje andetag. Varje skratt, tår, kram och danssteg och allt där emellan.

Varje bröllopsdag är unik och jag älskar att få fånga er dag precis så som den är. Jag jobbar alltid för att skapa ett kreativt, brett och vackert galleri från er dag där såväl de små detaljerna och små ögonblicken så väl som miljöer och alla känslor och stora stunder speglas. Allt för att skapa en röd tråd och den där wow-känslan, så att ni alltid kan se tillbaks på er dag och minnas varje liten stund och känsla med värme och glädje. Som bröllopsfotograf jobbar jag mycket med något som kallas storytelling, där jag alltså kort och gott vill spegla er bröllopsdag i både stort och smått och skapa ett galleri där varje stund och känsla nästan liksom går att ta på.

Förutom bilderna på er, lägger jag därför mycket tid på att fånga de små detaljerna, miljöerna och reaktionerna från alla era gäster. Pirret, skratten och tårarna. För att skapa variation jobbar jag också mycket med olika vinklar, avstånd och nya foto-tekniker för att fånga ett så kreativt och brett galleri som möjligt. Jag tror absolut på att våga göra er grej under er bröllopsdag, och att allt inte måste vara “som alla andra gör”, och älskar känslorna som går att ta på under en dag. 

Varje del har sin känsla, är speciell på sitt sätt och förtjänas att bli förevigad. Allt ifrån pirret under förberedelserna, när ni säger JA till varandra, känslosamma tal och kanske någon som skämmer ut er och berättar en pinsam historia från förr, och pulsen under dansgolvet när alla gäster släpper loss. Mitt i det vill jag finnas och hjälpa er att minnas allt det där.

Förutom att föreviga er bröllopsdag finns jag även där för er hela vägen till ert bröllop. Jag lägger ner otroligt mycket tid på alla mina par och vill gärna vara ert bollplank, peppning och vän, snarare än “bara en fotograf”. När ni bokar mig får ni ta del av min stora bröllopsguide fullproppad med tips, vi har alltid minst ett planeringsmöte där vi går igenom allt inför er dag, och

SÄG HEJ!

Skicka in er förfrågan nedanför så återkommer jag med tillgänglighet samt min prisguide, så kan vi tillsammans hitta ett upplägg som passar er och er dag! 

Notera att mina priser börjar på 29 000 sek, och under högsäsong (maj-september, på lördagar) kan ni tidigast boka 8 timmar, fem månader innan bröllopet.