FAMILJ & PAR

par och familjefotograf i Jönköping, men reser gärna!

FAMILJEN.

De små liven. Oavsett om de är nyfödda, små eller lite större så är den tiden ni har just nu unik och vacker. Små händer som greppar om håret, fötter som försöker lära sig gå, spring och bus i benen, varma kramar, en puss, och massor av kärlek och bus. Kanske vill ni mysa på en filt med bok, eller busa i vattenbrynet, eller så busar vi bara runt på stranden!

STUNDEN SOM ÄR PRICK NU VILL NI MINNAS,
VARJE DEL AV DEN OAVSETT VAD DET ÄR SOMKÄNNETECKNAS DEN,
OCH JAG VILL FÖREVIGA DEN!

NI TVÅ.

Tillsammans är det NI. Er kärlek är allt, och tillsammans möter ni livet tillsammans. Man måste inte ha barn för att ta bilder, tillsammans är ni er lilla familj, bara ni två, och ni förtjänar att få fina bilder på ER! Den viktigaste personen i ditt liv. Kanske är ni sådär nykära och fnittriga, förlovade, eller bott tillsammans i flera år och känner er sådär trygga i er relation. En parfotografering är till för er, oavsett vart i livet ni är! Föreviga denna tid så att ni för alltid minns den.

HUR GÅR DET TILL?

01 /

FÖRFRÅGAN

Skicka in er förfrågan längst ner på sidan så pratar vi mer om ett upplägg som passar just er och bokar in ett datum! 

02 /

UPPLÄGG & PEPP

Tillsammans urformar vi fotograferingen så att det ska kännas så bra och tryggt som möjligt för er. Många kan känna sig lite nervösa och stressade inför en fotografering och därför pratar vi igenom allt så att ni ska känna er helt trygga! Inför er fotograferingen kommer jag också med massa pepp, hjälper er med kläder och tips om ni vill! <3


PAR – vill ni hitta på något speciellt under er fotografering som symboliserar er? Bara fantasin sätter gränser för vad vi kan hitta på under fotograferingen; allt från en mysig picknick, fika på stan, gå på tivoli, mysa hemma hos er, besöka en fin plats, eller strosa runt på stan. 

GRAVID – oavsett om ni väntar ert första eller femte barn är tiden som gravid unik och jag hjälper er mer än gärna att föreviga den. Jag själv hade inte alls en bra graviditet, men det är så fint att ha fina bilder att få se tillbaks på – fulla av förväntan och kärlek för den nya tiden. Här väljer ni helt själva om ni vill vill fotas utomhus eller hemma i ert hem. 

FAMILJ – när jag fotar familjer sker det alltid på barnens villkor och tar det i deras takt. Jag planerar alltid in lite extra tid för detta så att vi ska kunna ta paus för mat, fika, bus och kanske även blöjbyte! Tillsammans får ni som familj busa och mysa runt tillsammans och jag brukar alltid passa på att ta bilder i lite olika konstellationer. Vi eftersträvar aldrig de perfekta bilderna där alla ska kolla in i kameran och le, utan tar det ut efter barnen och deras humör. Genom att busa och mysa tillsammans så får ni istället fånga er som familj och de fina stunderna ni har. Genuint och äkta. Vill ni tex. läsa en bok, busa i vattnet, plocka blommor eller ha picknick hjälper jag er gärna med att styra ihop detta under fotograferingen också! Självklart kan vi även ses i hemmet även med lite större barn om ni önskar det.

NYFÖDD – inget är som den allra första tiden med sin lilla älskling, och jag älskar att få vara med och föreviga detta. Ofta brukar detta bli en väldigt mysig och intim stund, hemma hos er. Även här avsätter jag alltid extra tid för att vi inte ska känna någon stress utan kunna ta allt i er takt och anpassa oss efter bebisen. Har bebisen syskon tar jag även gärna lite syskonbilder och bilder i olika konstellationer. Och vet ni, ni behöver inte alls känna stress att ni måste ha ett välstädat hem bara för att vi ska fota. Se till att det är undanplockat där vi ska fota (vi pratar om detta innan, och kan även flytta om lite om det behövs på plats), men resten behöver ni inte bry er om! Det viktigaste är att ni fokuserar på er nya lilla älskling <3 

03 /

FOTOGRAFERING

Nu är det äntligen dags för er fotografering! Tillsammans har vi en mysig stund och jag förevigar både de stora och små stunderna. Jag jobbar mycket med storytelling och vill berätta er historia, full av känslor och värme. Ni får olika uppgifter för att enklare slappna av och som hjälper att fokusera på varandra och stunden, och jag jobbar hela tiden med att fånga olika vinklar, detaljer och stunden precis som den är. Jag fångar allt det där som gör er till NI, så att ni för alltid kan minnas denna stund som är just nu. 

 

04 /

LEVERANS

Efter er fotografering går jag omsorgsfullt igenom alla era bilder och ger dem en enhetlig redigering. Inom 45 dagar får ni länk till ert personliga online-galleri där ni i lugn och ro kan gå igenom era bilder och välja ut era favoriter!

 

JUDIT & OLA

När jag fann Sara föll jag pladask för hennes bildspråk och gestaltning av ögonblick i sina foton och min upplevelse av henne höjde (mina redan höga) förväntningar. Fotograferingen kändes så naturlig och bekväm trots att vi aldrig tidigare blivit fotograferade, och att Sara lotsade oss samtidigt som hon lyckades få oss att vara i nuet, ha fokus på varann och känna vår tvåsamhet. Jag ÄLSKAR bilderna hon tagit på oss och skulle gärna göra om det igen. Det bästa med Sara är att hon är en genuin och inkännande person som får en att slappna av samtidigt som man släpper loss och vågar prova på. Hon fick oss att glömma bort tid och rum, att vi stod framför en kamera. Dessutom blev själva upplevelsen som en mysig dejt med sin partner, som också kom med en bonus av vackra foton att titta tillbaka på. Tack tacktack Sara för alla foton, och att vi fann just dig till vår fotografering.

PAKET

När ni är redo att boka er fotografering och vi har hittat ett datum får ni en bokningsfaktura, som är för själva fotograferingen. När denna är betald är fotograferingen och datumet bekräftat Notera att bokningsavgiften ej är återbetalningsbar vid avbokning.

Inom 45 dagar (men ofta snabbare) efter fotograferingen får ni sedan länk till ert personliga online-galleri där ni i lugn och ro kan gå igenom era bilder och välja era bilder. Här finns det 3 olika paket ni kan välja på, utefter vad som passar er bäst! När ni valt ert paket och bilder skickas er slutfaktura och ni får era bilder när den är betald. 

fotografering

PAR

För er som vill föreviga den stunden som ni har just nu, ni två. Vi hittar på någon mysig aktivitet om ni vill, ses ut eller hemma hos er.

– fotografering, ca 60 min

– urval med minst 30 bilder

2 000 :-

GRAVID

En stund för att föreviga det lilla livet som ligger inne i magen. Ofta brukar detta vara en lite lugnare fotografering än en vanlig parfotografering, och jag brukar passa på att även ta bilder på bara den blivande mamman. Syskon får såklart även vara med! 

– fotografering, ca 60 min

– urval med minst 30 bilder

2 000 :-

FAMILJ

En mysig stund full av bus och mys med er familj. Här får barnen vara barn och vi tar det i deras takt. Vi passar på att ta lite bilder i olika konstellationer, och fotar på en plats som ni gillar och passar barnen! Tex. hemma hos er, i trådgården, i en park, på en äng eller på stranden. 

– fotografering, ca 60 min

– urval med minst 30 bilder

2 000:-

NYFÖDD

En mysig fotografering med er lilla nyfödda. Ofta brukar detta passa bäst att ha i hemmet, men ni väljer såklart själva. Finns det äldre syskon som vill vara med går det såklart jättebra! 

– fotografering, ca 60 min

– urval med minst 30 bilder

2 000:-

BILDPAKET

LILLA

– 5 bilder
– levererade i högupplöst & skärmupplöst
– personligt online-galleri

3 500:-

MELLAN

– 10 bilder
– levererade i högupplöst & skärmupplöst
– personligt online-galleri

4 500:-

ALl' IN

–  ALLA bilder i urvalet
– levererade i högupplöst & skärmupplöst
– personligt online-galleri

7 000:-

SÄG HEJ!

Skicka in er förfrågan nedanför så återkommer jag med tillgänglighet, 
så kan vi tillsammans hitta ett upplägg som passar er!