HEJ DET ÄR JAG SOM ÄR SARA!

Jag älskar allt som har med bröllop att göra, att fånga alla känslor och detaljer under en dag – stora som små. För mig är det viktigaste att skapa personliga bilder som speglar er och er dag. Efter bröllopet får ni ett kreativt galleri där alla känslor och stunder är fångade  i olika vinklar och perspektiv för att skapa en röd tråd och berätta berättelsen om just er dag. Jag vet också att det kan vara läskigt att stå framför kameran, och därför är jag hela tiden med och stöttar och peppar er för att ni ska känna er helt trygga och för att det ska bli KUL! 

 

Jag lägger otroligt mycket omsorg, kärlek och jobb för varje brudpar som bokar mig för att ni ska få den allra bästa upplevelsen och bokar ni mig blir jag er vän, bollplank och peppmaskin! Efter att ha fotat över 50 bröllop har jag koll på det mesta och hjälper er mer än gärna att forma er dag, bolla idéer och peppar er. Alla mina brudpar får även en bröllopsguide fullproppad med massa tips och inspiration – allt för att ni ska få en så bra dag som möjligt! 

MER OM MIG

Jag är en En go’ och gla’ tjej med båda fötterna på jorden. När jag inte fotar bröllop umgås jag gärna med min man och dotter, eller vänner. Jag älskar att prata om livets små och stora saker, gärna tillsammans med god mat eller snacks. Jag är också en kreativ själ som gärna fixar om i hemmet, målar en möbel, bakar en god kaka eller går på loppis.