för fotografer

KURSER, MENTORSKAP, GRATIS GUIDER & MYCKET MER

Är du redo att lära dig mer om foto och utveckla ditt varumärke?

Att starta företag är inte alltid lätt och vägen från att känna sig vilsen, osäker och ensam kan kännas lång och läsligt. Jag vet precis hur det är, men jag vet också känslan av att lyckas! Hur fantastiskt det känns när du vågar ta betalt, blir fullbokad, har koll på ditt arbetesflöde och har ett start varumärke! Och just därför vill jag hjälpa dig och har skapat den här sidan. För fotografer! 

Vill du växa som fotograf? Vill utveckla ditt varumärke? Vill du få en push för våga ta betalt? Oavsett vad du vill ha hjälp med, finns jag här för dig och vill hjälpa dig att utvecklas!

GRATIS GUIDE - börja fota bröllop

Jag vet precis hur det är i början när man fotar bröllop, pirret och nervositeten! Att få hänga med som tredje hjul och föreviga någons bröllopsdag är helt underbart, men det kan också vara lite läskigt och det är mycket saker som man som fotograf behöver hålla koll på. Och det är precis därför jag nu har satt ihop en hejdundrans GRATIS GUIDE till dig! Här delar jag med mig av massa bra tips och i slutet har jag även skapat en workbook med lite olika uppgifter som du får fylla i för att enklare kunna få det mer praktiskt!!

Guiden passar perfekt till dig som är allt ifrån lite nyfiken på att börja fota bröllop till dig som fotat ett par bröllop men vill lägga en bättre grund och kanske ta nästa steg! 

Sååå, klicka in på länken i min profil och ladda ner guiden BUMS, helt gratis såklart!! Och berätta såklart gärna vad du tycker och om du har laddat ner den! 

FÖLJ MED SOM ASSISTEN PÅ BRÖLLOP 2022

För första gången kommer jag öppna upp möjligheten att följa med som andra fotograf/assistent på mina bröllop sommaren 2022. Här kommer du få möjlighet att få inblick i hur jag jobbar, ställa frågor (så mycket vi hinner med) och även ta lite egna bilder till din portfolio! Detta är perfekt för dig som är nyfiken på att börja fota bröllop, precis är i startgroparna men också dig som vill få inblick i hur en annan fotograf jobbar. Låter detta som något för dig? 

THE COMPLETE WEDDING PHOTOGRAPHER COURSE

Drömmer du om att utvecklas som fotograf? Få ett effektivt arbetsflöde där du vet exakt vad som händer när och du har koll på hela processen; från första kontakt till leverans. I den här masterclassen får du inte bara kunskap om hur jag jobbar under en bröllopsdag och vad som är bra att tänka på, du får också tillgång till alla mina mailmallar, du får se mitt arbetsflöde, programmen jag använder, avtal av en jurist och mycket mer! 

Låter detta intressant? Nästa lansering sker våren 2022, men du kan redan nu skriva upp dig på min intresse-lista för att få förtur vid nästa släpp!

Så mycket mer än bara en fotograf

Att vara fotograf handlar om så mycket mer än att bara ta fina bilder och vara kreativ, du ska ha ett effektivt arbetsflöde, sköta marknadsföringen, utveckla företaget och varumärket, göra bokföringen, ha kundkontakt, ha koll på ekonomin, och mycket mycket mer. Framför allt i början är det svårt att ha koll på alla delarna och det är lätt att vilja ha ALLT direkt. Men kom ihåg att vi alla börjar på noll och jobbar oss uppåt. Det är inte rätt att jämföra dig med någon som jobbat som fotograf i flera år. Den enda du kan jämföra dig med är dig själv och vart du kommer ifrån. Så kom ihåg att vara snäll mot dig själv och inte ställa för höga krav, samtidigt som du drömmer och sätter (rimliga) mål. Välj ett område som du vill utveckla och fokusera på i taget, så kommer du snart se att du utvecklas och kommer dit du vill. Det kan tex. vara: 

– utveckla ditt varumärke med hemsida, mail-mallar och ditt arbetsflöde
– hitta din stil och bli säkrare i redigeringen
– lära dig grunderna i hur man fotar
– skapa en närvaro på sociala medier och utveckla ditt varumärke där 

Vill du ha en hjälp på traven, och sätta mål men också veta vart och hur du börjar? Då hjälper jag dig mer än gärna! Hör av dig så pratar vi mer!

Jag hjälper dig gärna med...

VARUMÄRKE + ARBETSFLÖDE

Vad är det som för att kunden väljer just dig istället för någon annan fotograf? Genom att skapa ett starkt varumärke och veta vem din målkund är behöver du inte sänka dina priser för att få in bokningar, utan kunden värdesätter DIG och ditt arbete! 

Att ha ett bra arbetsflöde är också en viktig grund för att du ska kunna ta in så många bokningar som möjligt och skapa ett effektivt och smidigt arbetssätt.  

FOTO & REDIGERING

Vad ska man tänka på när man fotar förberedelser eller solnedgångsbilder på ett bröllop? Hur hittar man de där fina fotoplatserna där ljuset är som bäst? Vad ska man ha för inställningar för olika moment? Och hur får man bilderna att poppa sådär fint i redigeringen?

SOCIALA MEDIER + MARKNADSFÖRING

Att skapa inlägg på sociala medier (tex. instagram) är så mycket mer än att lägga ut en fin bild. För att nå ut i bruset och kunna bygga ditt varumärke så måste du bygga en relation med dina följare och ge värde! 

Sara Flyckt Photography (www.saraflyckt.se)

mentorskap

Behöver du hjälp med att utveckla ditt varumärke, göra upp en plan för sociala medier, hitta din redigeringsstil, eller några speciella frågor kring hur man fotar. Det spelar egentligen ingen roll vad du undrar, jag finns här för dig! Din tid; dina frågor! Tillsammans hittar vi ett upplägg som passar just dig och där du är i ditt företag! 

fr 1000 kr /h

exkl. moms

Sara Flyckt Photography (www.saraflyckt.se)

Coahingprogram

Vill du ha hjälp på ett djupare plan och jobba igenom ditt varumärke tillsammans med mig under en längre period? Tillsammans möts vi över zoom och pratar om de utmaningar du har just då och vad vi kan göra för att ta ditt varumärke till nästa steg. Du väljer själv hur ofta och hur länge du vill ses! Coachingprogrammet innehåller dock minst 4 tillfällen (60 min), men hör av dig så anpassar vi det efter dig och dina behov! 

fr 3 500 kr

exkl. moms

Sara Flyckt Photography (www.saraflyckt.se)

Säg hej!

Är du redo att utveckla ditt företag och ta ditt fotande till nästa nivå? Fyll i formuläret här nedanför så pratar vi mer och hittar ett upplägg som passar just dig!