ANDRA FOTOGRAF PÅ BRÖLLOP

Vill du få följa med på ett bröllop och se hur jag jobbar, precis som en fluga på väggen? Vill du hjälpa mig att fånga fler vinklar, och ge brudparet en grym upplevelse? Samtidigt som du får bilder till din portfolio, chans att se hur jag jobbar för att få paren att slappna av samt ställa dina frågor? Ja, då har du kommit rätt!!

När jag började jobba som bröllopsfotograf fick jag möjligheten att följa med som andra fotograf på ett bröllop, och detta var helt ovärderligt. Detta gav mig inte bara inblick i att se hur någon annan jobbar, men också gav mig ett självförtroende att det trots allt inte var så himla svårt att fota bröllop. Det var också en perfekt möjlighet eftersom jag fick möjlighet att testa på att fota ett bröllop, men samtidigt slapp stressen och pressen från att vara där som första fotograf. Eftersom jag vet hur otroligt värdefullt detta var för mig, så vill jag nu ge samma möjlighet till dig!

Vem är jag?

Det är jag som är Sara Flyckt och jag jobbar som par och bröllopsfotograf! Jag startade mitt företag 2019, och även om det inte är jättelänge sedan, har både mitt företag och jag som fotograf vuxit otroligt mycket. Jag är en sån där person som går in 100% för saker, och detta är nog en stor anledningen till att det gått så bra för mig. Men ja jag kommer precis ihåg hur det var att vara ny. Nervositeten, bristande självförtroende och allt det där. Och det är just därför jag vill hjälpa och peppa dig! 

Jag är en go’ och gla’ tjej med båda fötterna på jorden. Tillvardags förevigar jag som sagt par, oavsett om de precis har förlovat sig, är sådär nykära eller det är deras bröllopsdag. Förutom att fota älskar jag naturen. Lyssna på havets vågor eller se en vacker solnedgång, då lever jag lite extra mycket. Eller en fredagkväll med min man Daniel i soffan, det är inte helt fel det heller. Annars njuter jag extra mycket när jag får pyssla och renovera här hemma, baka eller prata livet och ha djupa samtal med en kopp te! Om du inte redan gör det så får du jättegärna följa mig på instagram där heter jag @saraflycktphotography

FÅ CHANS ATT BYGGA DIN PORTFOLIO

Många av mina bröllop för sommaren är heldagar, vilket ger dig en perfekt möjlighet att fånga bilder från en bröllopsdags alla olika delar, från förberedelser till fest! Jag väljer också ut alla mina brudpar och bröllop med omsorg, och jag ser otroligt mycket framemot varenda ett av mina bröllop för att de kommer vara helt fantastiska med superhärliga par. Ett flertal av mina bröllop kommer det även finnas med en bröllopskoordinator på för att sätta den där lilla extra känslan! Du kommer alltså inte bara få med dig erfarenhet hem efter en dag tillsammans med mig, utan också massa fantastiska bilder som du får använda i din egen portfolio!

Föregående bild
Nästa bild

Är du den jag söker?

Under sommaren 2023 kommer jag, precis som förra sommaren, ta med mig ett gäng olika andra fotografer till några av mina bröllop. Detta är en helt unik möjlighet där du får möjlighet att se hur jag jobbar men också får vara kreativ och leta nya vinklar och får en utökad portfolio. Som en del i mitt team är ditt ansvar alltså att gå med och fånga andra vinklar än mig och hålla dig i bakgrunden. Du behöver alltså inte ta lead och styra, utan detta sköter jag! Under vissa lugnare moment, så som mingel eller middag, kan du få täcka upp lite mer under vissa stunder, men detta kommer aldrig vara några kritiska moment, och endast när jag känner att jag fått de bilder jag behöver. Under bröllopsdagen kommer jag inte ha möjlighet att hjälpa dig med din utrustning eller liknande, utan du behöver kunna dina inställningar och kamera själv samt vara självgående och våga vara kreativ. Men självklart kommer vi ha tid att prata ihop oss och jag svara mer än gärna på frågor som du har under pauser eller lugnare stunder under dagen. Vi kommer också prata ihop oss inför bröllopsdagen så att du känner att du har koll! 

Stämmer detta in på dig? 
– Du älskar att träffa nya människor och brinner för relationer
– Du är service-minded och gillar att hjälpa till 
– Du är driven och positiv
– Du brinner för fotografering och att jobba med andra människor
– Du vill lära dig mer om bröllop

 

Då har du kommit rätt!

 

Jag söker dig som:

– Har egen fotoutrustning som du behärskar och vet hur den fungerar (helst fullformat, men okej annars också)

– Har fotat minst 2 egna bröllop

– Gillar hur jag jobbar med mina par och mitt varumärke, och är nyfiken på att veta mer

– Vill vara kreativ, hitta nya vinklar och är hyfsat självgående

– Vill då en utökad portfolio från fina bröllop

– Är service minded och gillar att träffa nya människor 

– Har körkort och tillgång till egen bil under bröllopsdagen (är det möjligt samåker vi såklart)

– Vill utvecklas som fotograf och egen företagare 

LÅTER DETTA SOM DIG? 

Då är jag så nyfiken på att veta mer om dig och din resa! Fyll i formuläret längre ner på sidan så kommer jag återkomma så snart jag har gått igenom alla ansökningar! Nedan ser du också vilka datum jag söker assistent och vart i Sverige bröllopen är! Du behöver såklart inte bo i närheten av bröllopet, men behöver isåfall kunna ta dig dit på egen hand!

Datum jag söker assistent till 2023

Berätta gärna i ansökan om det är något som du är extra taggad på, eller något som du inte kan! Desto fler du skriver, desto större chans har du att få hänga med!

 

J U N I
3 juni 2023
Heldag på Arilds Vingård på Kullahalvön (skåne) 

 

10 juni 2023
Heldag på Marstrand (västkusten)

 

 

J U L I 
8 juli 2023
7 timmar, lantligt i Loge utanför Uppsala (ev några fler timmar)

 

A U G U S T I 
 19 augusti 2023
Heldag på Bårarps Loge, strax utanför Jönköping

26 augusti 2023
Heldag på Hedenlunda Slott (Flen)

 

S E P T E M B E R
2 september 2023
9h på Jordberga Gods, Trelleborg

30 september 2023
10h på Grytbergs Säteri 

 

 

 

Ansök

Fyll i formuläret så kommer jag gå igenom alla ansökningar och återkomma!