BRÖLLOPSFOTOGRAF

- i Jönköping, Göteborg, Skåne och hela Sverige

Er dag

Er bröllopsdag är en av de absolut största dagarna i ert liv, och varje dag är unik. Därför vill jag hjälpa er att föreviga varje liten del av den så att ni alltid kan tas tillbaks till denna underbara dag. Alla de där stora och små stunderna som berättar er berättelse och dag, omringad av de ni tycker allra mest om. Det där pirret, förväntan och längtan. Händer som kramar om varandra. Kyssar. Skratt. När ni säger JA inför alla era vänner och familj. Mys barfota i solnedgången. Dans långt in på natten, och allt där emellan. 


Under er bröllopsdag kommer jag fånga alla stunder på ett naturligt sätt där känslorna och stunden får vara i fokus. Inga stela poser och konstigheter. Förutom att vara er fotograf finns jag hela tiden här för er, från bokning till efter bröllopet, och ger er peppning, tips och trygghet. 

STORYTELLING

GENUINA STUNDER - LEKFULLT & SKRATT - KÄNSLOFYLLT - DETALJER

Storytelling handlar om att fota på ett dokumentärt sätt där känslorna lyser igenom och stunden får vara i fokus. Detaljerna och de där små ögonblicken får ta den plats som de förtjänar, lika väl som skratten och kärleken mellan er två och alla era nära och kära. Självklart kommer jag vara med och styra er så att ni vet vad ni ska göra under tex. porträtt delen, men jag fotar på ett väldigt enkelt och naturligt sätt som anpassas efter vilka ni är och lockar fram värme, äkta känslor och skratt. Ni får tid att landa tillsammans och överösa varandra med kärlek. 

Under dagens andra delar är jag med och fångar det som händer, precis så som det är. Oavsett om det är när ni säger ert JA, en kram med en älskad vän eller tårarna under kvällens tal. Jag älskar att fånga dagens olika detaljer och de miljöer som finns för er dag. Men framför allt älskar jag relationer och detta är något av det finaste jag vet och just precis det som jag vill fånga på bild. Bilder som man liksom kan ta på känslan i.

Sara har gjort en helt fantastisk insats som fotograf vid vårt bröllop!!! Hon är oerhört professionell, lätt att samarbeta med och vi är fantastiskt nöjda med hennes bilder! Sedan vi bokade Sara som fotograf för vårt bröllop har hon hållit kontinuerlig kontakt för att stämma av läget och alltid svarat snabbt när vi ställt frågor. Hon har varit oerhört engagerad, peppande och duktig på att strukturerat fånga upp våra förväntningar om fotograferingen. Hon hade stenkoll på läget så att vi kunde ha fullt fokus på att njuta under bröllopsdagen. En mer strukturerad och noggrann fotograf är nog svår att hitta! Vi är egentligen inte så bekväma framför kameran men Sara var oerhört duktig på att skapa en avslappnad stämning i samband med fotandet. Hon var också väldigt observant och duktig på att fånga minnesvärda och känslosamma ögonblicksbilder. Vi kan varmt rekommendera att anlita Sara som fotograf, hon är fantastisk!!!


// Therese & Johannes, 2022

Er bröllopsfotograf

Som fotograf är jag helt er – direkt från bokning. Jag har erfarenhet av massor av bröllop och vet vad som brukar vara viktigt, vad som är lätt att glömma och hur man kan tänka. Därför finns jag hela tiden där för er under hela planeringen som bollplank och under er bröllopsdag kommer jag påminna er om att njuta och göra mitt allra bästa för att ni ska ha en sån bra dag som möjligt.  Så att ni för alltid kan minnas er dag med värme. Och inte bara just er dag, utan livet och de människorna som ni har runt er just nu. Lite som en tidsmaskin som ni alltid kan resa tillbaks i. 

Jag hjälper er att slappna av och NJUTA av er dag. Och under fotograferingen så finns jag med och ger er uppgifter för att vi ska slippa massa stela poser som ändå ingen gillar! Istället får ni en stund att mysa med varandra, skoja och titta varandra djupt in i ögonen, vi lockar fram den där äkta känslorna helt enkelt! Gärna barfota, där några fläckar på klänningen eller några regndroppar inte gör något; det är ju er bröllopsdag och er dag handlar om att fira kärleken och allt det fina! 

Jag älskar som sagt relationer, och att fånga er kärlek är något av det finaste och bäst jag vet. Jag vill också bygga en relation med er, och mer vara som en vän än en stel fotograf som är där ”bara gör ett jobb”. Jag vet också att ni kommer vara mer avslappnade då, och att ni både kommer få finare bilder och njuta mer av er dag! 

Låter jag som er bröllopsfotograf? 
Skicka in er förfrågan så bokar vi in ett möta och lära känna varandra mer! 

Föregående bild
Nästa bild
Sara Flyckt Photography (www.saraflyckt.se)

Vi kan bara säga

wow, wow wow!

”Vi båda är så otroligt nöjda med alla bilder från vårt bröllop! Från att vara jätteobekväma framför kameran till att få till så fina bilder är helt tack vare Sara! Hon visste precis hur hon skulle göra för att få oss att fokusera på varandra och slappna av och hon vägledde oss hela tiden så att vi kände oss trygga!! Hon påminde oss också flera gånger under dagen att bara andas och njuta och var en sån trygghet under dagen!! En enkel, harmonisk, skrattig och fantastisk tjej som fick till det där lilla extra!” 

– Hanna & Simon

NÄSTA STEG

01 // skicka förfrågan

Är ni intresserade av att boka mig som er bröllopsfotograf? Skicka in er förfrågan längre ner på sidan för att kolla om ert datum fortfarande är ledigt!

02 // lära känna möte

Innan bokning ses vi över en fika/online för att lära känna varandra och för att ni ska få veta mer hur jag jobbar! Känns allt bra efter mötet och ni vill boka mig skickar jag över bokningsfakturan (40% av totalsumman) samt avtalet som ni båda får signera. När detta är betalt och signerat är datumet helt ert! 

 

03 // stöd, peppning och guide

Under hela bröllopsplaneringen finns jag här för er med massa peppning och tips. Vill ni dela med er av hur det går, bolla idéer eller funderar över körschemat så finns jag där och hjälper er! Ni får också ta del av min bröllopsguide fullproppad med tips och inspiration! 

BRÖLLOPSALBUM

BRÖLLOPSPAKET

I ALLA PAKET INGÅR:

01

BRÖLLOPSPLANERING

Under hela bröllopsplanerningen finns jag här för er med peppning, support och hjälper er bolla idéer. Jag har erfarenhet av nästan 50 bröllop, och hjälper er mer än gärna forma er drömdag! När ni bokar mig som er bröllopsfotograf får ni också ta del av min bröllopsguide. Detta är en guide fullproppad med massor av tips, tankar och inspiration: allt för att ni ska få en så bra dag som möjligt och så bra bilder som möjligt!  

02

PERSONLIGT & BRÖLLOPSMÖTEN

Jag lägger ner väldigt mycket tid och kärlek i varje bröllop som jag fotar, och det är ofta ett väldigt omfattande jobb – både inför, under och efter er bröllopsdag. Därför är det viktigt för mig att få lära känna er, så att jag kan återberätta er dag på absolut bästa sätt och att ni ska känna er helt trygga. Detta gör också att ni kan slappna av och njuta fullt ut på er bröllopsdag! 

Förutom vårt lära-känna-möte har vi därför ett bröllopsmöte där vi går igenom hela er bröllopsdag. Inför mötet får ni ta del av mitt bröllopsplanerings-dokument, som är fullt med frågor för att jag ska veta just hur er dag ser ut och vad som är viktigt för er. Denna är också perfekt för er själva för att ni ska tänka igenom er dag och hur ni vill ha den. Under mötet går vi sedan igenom allt tillsammans och jag hjälper er forma er dag precis så som ni vill ha den! Här brukar jag även hjälpa mina brudpar att tänka på de små sakerna och göra tidsplanering så att ni hinner med det ni tycker är viktigast. 

03

RESOR & BOENDE

Jag bor strax utanför Jönköping, men älskar att se nya platser och fotar bröllop i hela Sverige. För att göra det enkelt för er så ingår alltid resor och boende i mina paket, så detta är inget ni behöver tänka på!

04

UTRUSTNING

Jag har alltid med mig två kameror till mina bröllop och alla bilder sparas på två minneskort som en extra säkerhet ifall tekniken skulle krångla. Jag brukar variera att ta bilder med mina 3 olika objektiv för att få lite olika känsla i bilderna och variera mellan 35mm, 50mm och ett zoom-objektiv på 70-180mm. Under er bröllopsdag utgår jag alltid från det naturliga ljuset och de miljöer som finns där ni gifter er, men under senare delar av dagen när de naturliga ljuset inte räcker till kompletterar jag med att använda blixt.

05

BRÖLLOPSFOTOGRAFERING

Under er bröllopsdag fotar jag på ett dokumentärt sätt, så kallat storytelling, som fångar er dag precis så som den är med stort fokus på både de stora och små stunderna, människorna och detaljer. Jag försöker alltid fånga en stor variation i vinklar och är alltid på tårna för att fånga de små stunderna som händer under er dag. Er bröllopsdag är en av de absolut dagarna, men går också otroligt snabbt, och därför är det guld att få så många delar av dagen dokumenterat och sparat så att ni om och om igen kan återuppleva den! För att få en stor variation i era bilder, föreviga alla viktiga moment och få en omfattande spegling av er bröllopsdag rekommenderar jag att ni har med mig från morgon till sen kväll (något av mina större paket). 

 

Förutom att föreviga alla moment under er bröllopsdag kommer jag hjälpa er att slappna av, locka fram skratt och påminna er om att NJUTA. Jag gör allt det där lilla extra för att ni ska få en så bra dag som möjligt; har med extra skoskavstejp, springer och hämtar vatten, har koll på tiden och liknande, allt för att ni ska kunna njuta så mycket som möjligt av er bröllopsdag!

06

OMSORGSFULL REDIGERING AV ERA BILDER

Efter er bröllopsdag väljer jag omsorgsfullt ut era bilder där varje bild har ett värde och ger en bild av hela er dag. När ert urval är gjort lägger jag sedan ner mycket tid för att ge varje bild en noggrann redigering med min redigeringsstil. För mig är det viktigt att hela ert bröllopsalbum har en enhetlig och välarbetad känsla, samtidigt som de självklart är anpassade efter dagens olika delar, miljöer och ljussituationer. 

07

BILDLEVERANS

När alla era bilder är redigerade får ni dem skickade till er i ett personligt online-galleri. Här kan ni enkelt ladda ner era bilder och visa dem för era nära och kära! Alla bilder levereras i både högupplöst (för print) och skärmupplöst (för mobil/dator), med min redigering. Störst del av albumet har färg, men jag brukar även inkludera några bilder i svart-vitt. 

 

Inom en vecka från ert bröllop får ni också ta del av en tjuvkik. Detta är perfekt för att stilla den första nyfikenheten och kunna dela några första bilder.

”OMG grååååteer så vackra bilder!! Alltså det finns inte ord! MAGI! Wow wow wow säger jag bara!”


Jag (Victoria) är något mer van framför kameran än min man, som inte tycker det är lika bekvämt att bli fotad. Men med din hjälp och glada, positiva och spralliga energi blev det lätt och avspänt för oss båda. Vi var självklart nervösa, men det släppte snabbt. Det blev enkelt på något vis när vi väl stod där, och din guidning gjorde susen! Vi skulle inte kunna vara mer nöjda, så tacksamma att vi kunde få ha dig som vår bröllopsfotograf! 

Det var ju inte bara under själva fotograferingen du fanns där som stöd, utan under hela planeringen från dagen vi bokade dig! Det kändes som att vi fick skapa en relation under vägens gång som också gjorde att det blev så bekvämt och avslappnat på bröllopsdagen. Vi hade många önskemål på saker vi ville ha med på bild under vår bröllopsdag, och allt fick du med! Känslan, glädjen, kääärleken, ja allt. Att vi inte hade någon videograf gjorde inget, då det finns bilder från alla moments som verkligen fångar känslan. Tack tack tack för att du fångade vår dag med de allra mest magiska bilderna!


// Victoria & Victor, 2021

DELAR ATT FÖREVIGA

Fånga er bröllopsdags alla olika delar för att alltid minnas dem. Här nedan finns några av de större delarna under en bröllopsdag som många väljer att ha med fotograf på. 

FÖRBEREDELSER

FIRST LOOK

PORTRÄTT

BRUDFÖLJE

VIGSEL

MINGEL

MIDDAG

GOLDEN HOUR

FEST

MINA BRÖLLOPSPAKET

Sara Flyckt Photography (www.saraflyckt.se)

12 timmar

12 TIMMAR FOTOGRAFERING

Under 12 sammanhängande timmar är jag med och förevigar er bröllopsdag. 

PLANERINGSMÖTEN OCH FULL SUPPORT

Inför ert bröllop finns jag tillgänglig och peppar er, bollar tankar och allt ni behöver! 

RESOR & BOENDE

Resor och boende ingår över hela Sverige

BILDER & LEVERANS

Ett par dagar efter bröllopet får ni en tjuvkik på ett par bilder, och sedan får ni (minst) 600 redigerade bilder som levereras i ett personligt online-galleri. 

41 000 :-

Sara Flyckt Photography (www.saraflyckt.se)

9 timmar

9 TIMMAR FOTOGRAFERING

Under 9 sammanhängande timmar är jag med och förevigar er bröllopsdag. 

PLANERINGSMÖTEN OCH FULL SUPPORT

Inför ert bröllop finns jag tillgänglig och peppar er, bollar tankar och allt ni behöver! 

RESOR & BOENDE

Resor och boende ingår över hela Sverige

BILDER & LEVERANS

Ett par dagar efter bröllopet får ni en tjuvkik på ett par bilder, och sedan får ni (minst) 450 redigerade bilder som levereras i ett personligt online-galleri. 

35 000 :-

Sara Flyckt Photography (www.saraflyckt.se)
Sara Flyckt Photography (www.saraflyckt.se)

6 timmar

6 TIMMAR FOTOGRAFERING

Under 6 sammanhängande timmar är jag med och förevigar er bröllopsdag. 

PLANERINGSMÖTEN OCH FULL SUPPORT

Inför ert bröllop finns jag tillgänglig och peppar er, bollar tankar och allt ni behöver! 

RESOR & BOENDE

Resor och boende ingår över hela Sverige

BILDER & LEVERANS

Ett par dagar efter bröllopet får ni en tjuvkik på ett par bilder, och sedan får ni (minst) 300 redigerade bilder som levereras i ett personligt online-galleri. 

29 000 :-

Vill ni skräddarsy ett bröllopspaket just för er? Hör av er å hittar vi en lösning för just er! 

Säg hej!

Redo att skapa magi tillsammans och boka mig som er bröllopsfotograf? 
Skicka in er bröllopsförfrågan!